Prima zi fără restricții. Val de accidente în toată țara

Accident
Accident

15 mai este prima zi în care românii pot ieși afară din casă, iar numărul accidentelor a crescut vertiginos. Mai multe evenimente rutiere au avut loc pe artere din județele țării. 

Județul Olt, Ora: 08:43: Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit în această dimineață, în municipiul Slatina, zona Stadionului „1 Mai", pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma evenimentului nu au fost victime încarcerate.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, conștient, cu traumatism la membrul inferior drept și plagă de aproximativ șase centimetri la genunchiul drept.

Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 20 de ani, a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, conștient, cu traumatism cranio-cerebral. Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina.

Județul Bistrița-Năsăud, Ora: 08:12: Modulul SMURD intervine în localitatea Josenii Bârgaului la un accident rutier. Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale (ieșite din masini).

Județul Timiș, Ora: 08:00: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 6 Caransebeș – Lugoj, în zona localității Găvojdia, județul Timiș, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un autotren și două turisme, o persoană a fost rănită.

Județul Călărași, Ora: 07:45: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit în ambele direcții pe DN 4 București – Oltenița, la ieșirea din localitatea Budești către Gruiu, județul Călărași, în urma unei coliziuni dintre un autotren și un autoturism. Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată.

Județul Argeș, Ora: 07:15: Accident rutier ușor produs între două autoturisme, posibil 3 victime, conștiente. Strada Smeurei, municipiul Pitești. Intervin pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ

Județul Mehedinți, Ora: 07:10: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova – Filiași, la ieșirea din localitatea Șimian către Strehaia, județul Mehedinți, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Patru persoane au fost rănite. Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului. Circulația se desfășoară îngreunat, pe un fir, prin dirijare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel