Prima TV difuzează din 14 iulie serialul "Sector 7″

Prima TV anunță că, începând din 14 iulie, în fiecare săptămână, va difuza câte un videoclip viral de observaţie socială, satirizând diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi din România, produs şi «îmbuteliat» de Sector 7.

Prima TV va difuza începând din 14 iulie serialul online de comedie "Sector 7", sub sloganul "Umor subversiv şi salată de vinete".

"Sector 7 este un colectiv de oameni talentați și pasionaţi de tot ce ţine de internet şi video. Scopul lor declarat este de a ridica ștacheta în ceea ce privește divertismentul de calitate din România. Colectivul e format din scenariști, regizori, comedianți, editori, designeri, programatori și cârciumari, din București și din toată țara", informează un comunicat de presă al Prima TV, potrivit paginademedia.ro.

Citește și Mihai Găinușă, viața după "CRONICA CÂRCOTAȘILOR"

Cei care vor urmări serialul se vor distra în compania comedianţianților Raul Gheba, Teo şi Andrei Ciobanu, dar și a actorului şi muzicianului Cătălin Babliuc sau a actriţei Smaranda Caragea.

Sector 7 realizează videoclipuri cu subiecte şi stiluri diverse – de la materiale despre dependenţii de seminţe şi reclame la citit, la anunţuri de recrutare pentru "Şcoala Vieţii" şi piese despre cum să înjuri corect din punct de vedere gramatical.

Aşadar, din 14 iulie, Sector 7 vă prezintă în fiecare săptămână, la Prima TV, câte un videoclip viral de observaţie socială, satirizând diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi din România – de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor.

"Fiecare clip este produs şi «îmbuteliat» de Sector 7, în sensul că este scris, filmat, jucat şi montat de o mână de oameni, lucru inedit pentru televiziune. Pentru cei care ne consideră băieţii răi ai internetului, vrem să devenim băieţii buni ai TV-ului. Iar pentru cei ce ne consideră băieţii buni ai internetului, în mod sigur vom deveni băieţii răi ai TV-ului. De ce să ne urmăriţi? Pentru că suntem originali, amuzanţi şi sinceri. Nu ne place să ne repetăm. Repet. Nu ne place să ne repetăm", a declarat Alex Coteţ, Creative Director la Sector 7.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel