"Prima şi ultima dată am votat în 20 mai 1990", afirmă Dan Negru

dan negru
dan negru

Până la ora 14:00, doar "Prima și ultima dată am votat în 20 mai 1990… Și gata… Nu mă interesează deloc lumea asta…", a scris Dan Negru pe blogul său.

În postare, prezentatorul a amintit că la începutul anilor '90, întreaga țară râdea "de papionul unui român reîntors în România dintr-un lung exil". Dan Negru se referea la Ion Rațiu, cel pe care l-a votat ultima oară când a fost la urne. Omul de televiziune a adăugat: "Și acum cred că n-am greșit , noi toți am fi arătat altfel azi… De atunci nu mă mai interesează zilele de alegeri… Papionul lui Rațiu, de care râdea toată România atunci, sunt sigur că azi ne-ar fi salvat…"

Dan Negru mai spune pe blogul său câteva cuvinte de-ale lui Ion Rațiu: "poți reînvia din morți doar din pământul patriei tale", povestind situația înhumării politicianului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, în Turda.

Prezentatorul încheie postarea adresând o întrebare cititorilor: "Oare ce s-o fi ales azi de cei care strigau <<Nu ne vindem țara>> și purtau pe la mitinguri coșciuge cu numele lui Rațiu".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel