Prima ninsoare în București. Anunțul meteorologilor

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date şi vor caracteriza o vreme deosebit de rece, la nivelul întregii ţări, informeaza ANM.

Marți, la București 

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când vor mai fi condiţii de fulguială sau, trecător, posibil, burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă va fi de -4...-2 grade.

Marți, în țară

Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, în regiunile sudice şi estice - mai ales în prima parte a zilei, iar spre sfârşitul nopţii în vest şi în nord, unde doar izolat vor fi fulguieli, trecător posibil şi burniţă. La munte, izolat va mai ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Bărăgan, Dobrogea şi zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Pe spaţii mici, în special în zonele joase din centrul ţării, va fi ceaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel