PRIMA MAŞINĂ, programul ministrului Constantin Niță. Vezi pașii de urmat

După PRIMA CASĂ, Guvernul va introduce programul PRIMA MAŞINĂ. Ideea îi aparţine ministrului Economiei, Constantin Niţă.

Programul PRIMA MAȘINĂ este un nou program care ar copia Prima Casă, dar pentru maşini. Ideea îi aparţine ministrului Economiei, Constantin Niţă. Acesta vrea ca statul să garanteze pentru împrumuturile tinerilor care îşi doresc o maşină. Programul ar putea începe din această toamnă, cel mai probabil înaintea alegerilor prezidenţiale.

Citește și: Ministrul Economiei Constantin Niță, pentru DCNews:Decizii importante pentru sprijinirea exporturilor

PRIMA MAȘINĂ. "Generic i-am spus "PRIMA MAȘINĂ", se adresează tinerilor 18-30 de ani. Nu există tânăr care să nu-și dorească să conducă o mașină. Săptămâna viitoare vom avea prima întâlnire cu Fondul de Garantare, contragarantare și producătorii", a explicat Constantin Niță, ministrul Economiei.

Pașii pe care trebuie să-i urmeze un tânăr


PRIMA MAȘINĂ. Mergeți mai întâi la o bancă acceptată în program, depuneți un dosar cu toate actele solicitate și obtineți oferta de finanțare. Cu actele de la bancă veniți la un dealer și vă comandați mașina pe care o doriți. Evident, aceasta trebuie să fie nouă. Dosarul de la bancă, dar și confirmarea dealerului auto vor ajunge la Fondul de Garantare. Mașina va intra în posesia proprietarului abia după ce instituția va garanta creditul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel