Prima Maşină 2019, modificări. Decizie în Guvern

prima masina 2019
prima masina 2019

Luni are loc o şedinţă de Guvern în care se va discuta, printre altele, şi un proiect privind modificările care vor fi aduse programului "Prima Maşină".

Programul "Prima Maşină" va fi modificat, astăzi, printr-o decizie a Guvernului. Un proiect în acest sens este inclus pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de luni, 11 martie. Schimbările sunt necesare pentru că există riscul necorelării cu perioada de implementare a Programului "Rabla" 2019. În plus, autorităţile române se confruntă cu o procedură de infrigement declanşată anul trecut de Comisia Europeană şi cu un alt proces la Curtea Europeană de Justiţie, pentru aerul poluat din Bucureşti. 

Printre modificări se numără introducerea de noi limite maxime pentru preţul de achiziţie, care acum sunt cuprinse între 50 de mii şi 150 de mii de lei, fără TVA, în funcţie de tipul de motorizare. Şi avansul pe care trebuie să îl plătească solicitanţii, cuprins între 5 şi 30%, depinde tot de motorizare. Pe de altă parte, tichetul "Rabla", obţinut prin casarea unei maşini vechi, poate fi utilizat drept avans sau pentru o parte a acestuia.

Vezi şi: RADET, noi companii. Şedinţă decisivă a Consiliului General

Simona Halep - Katerina Kozlova. Rezultat FINAL la Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel