Prima reacție a învățătoarei care ar fi cerut șpagă. Cine este Dana Blându

cadouri_89525400
cadouri_89525400

Învățătoarea de la Școala 10 care a fost înregistrată în timp ce pretindea bani de la părinții elevilor pentru cadouri a fost contactă de jurnaliștii de la Realitatea TV.

Dana Blându a refuzat să facă declarații legate de materialul video în care apare, mulțumindu-se să le ureze ziariștilor Sărbători Fericite și să precizeze că "există percepții diferite asupra celor întâmplate".

Învățătoarea acuzată că ar fi luat șpagă și-a început cariera didactică în 1983 și activează nu doar în sistemul de învățământ de stat, ci și în cel privat. Dana Blându este managerul și fondatoarea unui lanț de afterschool-uri din București, pe care spune că le-a deschis din dorința de a reforma sistemul de educație. Într-un interviu acordat pentru Jurnalul.ro, învățătoarea spunea că își dorește foarte mult să pună bazele unei școli private.

"Mi-am dorit dintotdeauna să pun bazele unei școli private. Deseori m-am gândit la ce ar trebui schimbat în învățământul românesc. De multe ori am «visat» la spații moderne, la material didactic adecvat, la activități didactice atractive, la alt tip de relaționare între copii și învățător sau între școală și familie. Drept urmare, am început să caut soluții", explica Dana Blându.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, în legătură cu presupusele fapte penale săvârşite de învăţătoarea de la Şcoala nr. 10 din Capitală, acuzată că ar fi cerut părinţilor bani de cadouri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel