Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  PRIMA DECIZIE a Gabrielei Firea dacă va câștiga un nou mandat la Primăria București

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost întrebată care ar fi primele sale inițiative, în cazul în care ar obține un nou mandat.

„În funcție de ceea ce se va întâmpla în toamnă, când presupun că vor avea loc alegeri, în primul rând aș dori să finalizez achiziția tramvaielor, care vor ajuta la decongestionarea în trafic și în lupta cu poluarea.

În ceea ce privește sănătatea populației, începem din acest an construirea Spitalului Metropolitan, am lucrat proiectul în ultimii doi ani. Am fost în această perioadă să spunem blocați pentru că ne-am concentrat întreaga activitate pentru a asigura materialele sanitare, dotările și sprijinul pentru lupta cu coronavirusul.

Îmi doresc să finalizăm cât mai rapid proiecte începute cu ani în urmă. Pasajul Ciurel, Nicolae Grigorescu, Splai Dudescu. Sunt proiecte pe care le-am preluat în mandat, dar și două proiecte pe care le-am început în mandat, finalizarea supralărgirii de la Fabrica de Glucoză. În zona de nord a Capitalei este foarte mare aglomerație. Țin să dau o veste bună, în scurt timp vom reuși să inaugurăm această supralărgire de la două la patru benzi, într-o zonă foarte aglomerată a Capitalei. De asemenea, ne dorim să finalizăm lucrările la Pasajul Doamna Ghica, început în mandatul meu", a spus Gabriela Firea, marți, 19 mai.


Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului „Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului", organizat, pe 19 mai, de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News, DC Medical și DC Business.

Puteți trimite întrebările sau sesizările legate de calitatea aerului din localitatea dumneavoastră pe SMS sau WhatsApp la nr. 0772264642.


Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel