Prigoană vrea ca prostituatele să aibă drepturi de autor

Silviu Prigoană este nemulțumit de lipsa prevederilor legale privind prostituția din noul Cod Penal și consideră că cele care prestează o astfel de activitate ar trebui să aibă posibilitatea de a cotiza la fondul de pensii.    

După ce, în urmă cu trei ani, Parlamentul a respins proiectul depus de Silviu Prigoană  privind legalizarea prostituției, fostul deputat PDL avansează acum o nouă propunere, ca prostituatele să poată cotiza la fondul de pensii, ca să încaseze măcar venitul minim garantat.

"Am spus că e în neregulă ca prostituţia să nu mai fie incriminată de Codul Penal şi nici măcar ulterior să nu mai fie reglementată - de-aia am şi făcut proiectul de lege - legea prostituţiei - l-am pus pe masa parlamentului. Legea n-a trecut pentru că trebuia să treacă cu jumătate plus unu din cei prezenţi cu DA. I-am întrebat, de ce v-aţi abţinut? E o lege bună dar ne vede mama, popa. Nu au curajul asumării şi al răspunderii. Ei trăiesc cu fenomenul pe lângă ei, chiar unii beneficiază de fenomenul cu pricina şi nu vor să-l legalizeze ca nu cumva să fie ei blamaţi de comunitate, de părinţi. Și acum plutește, le strânge cu grebla, le duce la declarații și le dă drumul, că ce să le facă? A devenit contravenție, maximum care ar putea să le dea la fetițe este 50 de lei", a declarat Silviu Prigoană, pentru România TV.

Potrivit fostului deputat PDL, şi prostituatele ar trebui sa cotizeze la fondul de pensii, dar, pentru că o asemenea profesie nu este reglementată, Silviu Prigoană a oferit ironi și o soluție. 

"Era o doamnă care presta servicii și a ieşit public la TV şi a spus că vrea să contribuie, dar nu mă poate încadra nimeni nicăieri, să mă facă PFA, că nu e reglementată activitatea. Zicea că vrea să-şi plătească taxe, impozite. Ar putea s-o încadreze pe drepturi de autor că fiecare fată are talentul ei!!! E ca la filmele erotice. Fiecare film are un anumit subiect şi probabil şi domnişoarele astea au fiecare subiectul lor", a mai afirmat Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel