Prigoană și Câmpeanu, obligați de Andreea Crețulescu să trăiască 7 zile cu 200 de lei. Testul Bogăției, la Realitatea TV

andreea cretulescu
andreea cretulescu

Andreea Crețulescu revine cu un nou format la Realitatea TV. Cu 800 de lei pe lună ești bogat, te întreabă Andreea Crețulescu? Statistic, ai depăşit pragul vieţii la limita sărăciei. Programele guvernamentale iau în calcul ghilotina celor 800 de lei pentru a-i poziţiona pe români în zona protecţiei statului sau în afara ei. Ajutoare sociale, subvenţii pentru caldură, toate sunt gândite în funcţie de cei 800 de lei.

Începand de mâine, la Realitatea TV, politicieni din toate partidele dau testul bogăției. Timp de 7 zile ei vor încerca să trăiască cu o pătrime din cei 800 de lei. Silviu Prigoană, Mariana Câmpeanu, Theodor Paleologu, Tudor Ciuhodariu sunt doar câţiva dintre oamenii politici care vor testa cât de uşor poţi trece de la statistică la viaţa reală. Imagini, concluzii, soluţii, în emisunea care începe vineri la ora 21.00.  Realitatea te priveşte, cu Andreea Creţulescu.

Primul experiment de acest fel a fost făcut de Emil Boc, pe atunci deputat PD de Cluj, în 2004.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel