Prietenul studentei omorâte: "Era un înger". Cum a primit vestea tragică

francesca-belea(2)
francesca-belea(2)

Viaţa şi visele Francescăi, tânăra care venise în Capitală sperând că va fi jurnalistă, s-au spulberat brusc pe Bulevardul Iuliu Maniu. Un şofer băut a izbit-o pe trecerea de pietoni. Iubitul tinerei, Rareș, nu-și poate reveni. Cu ochii roșii, tânărul spune că o vedea "ca pe un înger, care încerca să ne facă fericiți pe toți". 

Rareș și Francesca erau de peste patru ani împreună. "Ne imaginam mereu că o să ne căsătorim, că o să avem copii", spune tânărul. El, iubitul îndurerat, cei căruia i-a fost furată iubirea într-o clipă, de către un șofer beat, se întreabă: "Acum nu există Cod Rutier?". Rareș nu poate spune o pedeapsă pentru șofer, pentru el nicio pedepsă nu ar fi suficientă.

Tânărul își amintește: "Am sunat-o la 21.28 şi mi-a răspuns o fată, nu ştiu cine este, prima dată am zis că glumeşte. I-am zis că nu am chef de glume şi să mi-o dea pe Franci, că ea mai făcea câte o glumă din asta. Eu tot am zis că glumeşte şi mi-a dat la telefon pe un domn poliţist. Nu l-am crezut nici pe el. Dacă era vorba de aşa ceva nu îl sunau pe tatăl ei. Pe urmă mi-am dat seama că telefonul ei avea un cod special", a povestit Rareş Oprea, prietenul tinerei omorâte pe trecerea de pietoni, potrivit RTV

Tânărul a adăugat: "Ne aşteptam să o găsim acolo, la terapie intensivă. Speram să fie la tomograf, la o analiză, nu să fie în operaţie, pe moarte. Când am aflat, nu am mai putut să stau acolo".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel