Prietenul lui 'SPARTACUS', RIDICAT de Poliție

Aliatul lui Spartacus, care amenința polițiștii, a fost încătușat de autorități.

Acesta a fost trimis în arestul Poliției Capitalei pentru 24 de ore. Ulterior, el va fi prezentat judecătorilor de la Sectorul 5 cu propunere de arestare preventivă. Aliatul lui Spartacus a spus că nu l-ar cunoaște pe amicul său, potrivit România TV.

Ce spune Poliția

Un bărbat care i-a ameninţat cu acte de violenţă pe poliţiştii Secţiei 24 prin intermediul unor videoclipuri apărute în spaţiul public a fost depistat şi reţinut, duminică, anunță Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, pe 20 aprilie, DGPMB, ca urmare a unor videoclipuri apărute în spaţiul public prin care un bărbat ameninţa cu acte de violenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 24, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. Sursa citată arată că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică şi incitare la ură sau discriminare.

Condus la audieri la sediul Secţiei 24

'Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie'.

Spartacus, arestat preventiv

Amintim faptul că Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violenţelor din cartierul bucureştean Rahova. Alături de el, alţi 4 bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşti.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel