Prietenii lui Strauss-Kahn au propus un acord familiei cameristei

fam
fam

Prieteni ai lui Dominique Strauss-Kahn au contactat în secret rude ale cameristei care îl acuză de agresiune sexuală, propunându-le bani pentru a renunţa la proces, în contextul în care nu pot discuta direct cu ea pentru că beneficiază de protecţie judiciară.

[caption id="attachment_67433" align="alignleft" width="300" caption="Membrii familiei cameristei din Tchiakoulle, Guineea"][/caption] Procurorii îi oferă protecţie cameristei şi îi monitorizează chiar şi telefoanele mobile, dar rudele acesteia din Africa trăiesc într-un sat foarte sărac, unde nu sunt drumuri asfaltate, nici electricitate sau telefoane. Venitul lunar este de 45 de dolari în aceste zone, iar unele dintre rudele cameristei nici măcar nu au pantofi. Familia din Africa a cameristei nici măcar nu aflase de problemele acesteia cu Strauss-Kahn până la venirea reporterilor occidentali în sat.

Tânăra care susţine că a fost agresată sexual de fostul director al FMI are rude în fosta colonie franceză Guineea (vestul Africii), informează New York Post.

"Deja au discutat cu familia ei. Sigur se va termina într-o notă de discreţie", a declarat un om de afaceri francez apropiat de Strauss-Kahn.

Procurorii din Manhattan au făcut tot posibilul să o ţină pe cameristă departe de susţinătorii lui Strauss-Kahn, dar sursa citată deja este încrezătoare în demersurile privind ajungerea la o înţelegere.

"Va scăpa şi se va întoarce în Franţa. Nu va sta la închisoare. Femeia va primi foarte mulţi bani", afirmă sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel