EXCLUSIV  Prezidențiale 2024. Bulai, despre candidatul care ar putea da calculele peste cap: Apare pe ultima sută de metri / video

Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu

În 2024, avem patru rânduri de alegeri, ochii fiind ațintiți, în special, pe alegerile prezidențiale.

Sociologul Alfred Bulai este de părere că, probabil, candidații vor apărea mai spre începutul campaniei electorale, nu încă de acum.

„Poate să apară peste noapte un personaj no name, ajutat de tot felul de structuri, vezi cum a fost și cazul lui Zelenski cu Ucraina. Nici naiba nu auzise de el”, a zis Alfred Bulai.

„Ideal este să joci cartea președinției cât mai aproape de alegeri. Traian Băsescu a venit cu o săptămână înainte de începutul campaniei electorale. Vorbeam cu cineva de la PSD și îmi spunea: „știți ce materiale pregătise un profesor despre Theodor Stolojan? Câte aveam... Eram beton! Și ne-am trezit cu Traian Băsescu”. Și nu aveau nimic pregătit pentru că nu îi interesa subiectul. Câștigase Primăria București, iar lucrurile păreau foarte clare și nu se gândea lumea că va fi o schimbare ad-hoc. Dar acest lucru l-a ajutat enorm pe Traian Băsescu”, a mai spus sociologul la emisiunea „Nod în papură” de pe DC News și DC News TV.

„Și Iohannis a apărut pe ultima sută de metri, dar avea ceva în spate, avea o istorie, avea figură de învingător. Câștigase cu un procent mare în Sibiu”, a adăugat Alfred Bulai.

Vedeți mai multe aici:

VEZI ȘI: Bulai: „Pe Drulă, dacă îl duc în parc, nu-l salută, probabil, nici măcar unul dintr-o sută de oameni”. George Simion e mai cunoscut, dar are o problemă / video - https://www.dcnews.ro/bulai-pe-drula-daca-il-duc-in-parc-nu-l-saluta-probabil-nici-macar-unul-dintr-o-suta-de-oameni-george-simion-e-mai-cunoscut-dar-are-o-problema-video_909359.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel