Prezidențiale 2019. Dan Chitic s-a retras pentru Pleșoianu. ”El a refuzat mâna întinsă. Îi pusesem două condiții!”

Dan Chitic
Dan Chitic

Avocatul Dan Chitic a lansat un atac la adresa lui Liviu Pleșoianu, politicianul care nu a reușit să strângă semnăturile necesare pentru a intra în cursa prezidențială.

”Mărturisesc că la începutul lunii August au fost mai multe persoane care m-au onorat cu încerederea lor și care mi-au propus să mă înscriu în cursa prezidențială. Evident, singurul scop al unei asemenea candidaturi ar fi fost afirmarea valorilor în care credem și demascarea imposturii majorității candidaților la președenție. Nu teama de muncă sau de eventualele represalii ale "sistemului" și nici măcar frica de penibil au fost cauzele care m-au păstrat în afara "cursei pentru Palatul Cotroceni".

Singurul motiv pentru care nu m-am încumetat să intru în această cursă și am refuzat să accept strângerea de semnături pentru o eventuală candidatură a fost... Liviu Pleșoianu. Pur și simplu am considerat că era lipsit de sens să alergăm amândoi pe același culoar. Am sperat să putem lucra împreună pentru afirmarea și apărarea interesului național. M-am înșelat!”, a scris Dan Chitic pe Facebook.

Condițiile impuse lui Pleșoianu

”Pentru motive pe care mi-e greu să le deslușesc Liviu Pleșoianu a refuzat mâna noastră întinsă... deși reușisem cu greu să strâng câteva partide naționaliste care, trecând peste orice orgolii, i-ar fi sprijinit canditaura... și deși, la singura întâlnire pe care am reușit să i-o smulg (și aia cu ajutorul unui prieten comun!), rămăsese stabilit că urma să avem mai multe întâlniri de lucru în care să discutăm principiile și valorile în jurul cărora să îi construim campania... Liviu Pleșoianu a ignorat orice comunicare cu mine. Cu noi.

Se pare că Liviu a considerat inacceptabile condițiile noastre minimale: demisia din PSD și asumarea unei candidaturi în mod real independente, stabilirea unui set de valori comune și asumarea sprijinului politic acordat de mișcările suveraniste. Cu toate astea, am vrut să cred până în ultima clipă că vom putea lupta alături de Liviu Pleșoianu pentru România și interesele legitime ale poporului român”, a mai scris Dan Chitic pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel