EXCLUSIV  Prezidențiale 2019. Burculeţ, astrolog DCNews, element SURPRIZĂ

Ioan Burculeţ, astrolog DCNews, susţine că România va avea parte de o surpriză neașteptată la sfârșitul anului 2019, când sunt programate alegerile prezidențiale.

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț a făcut o serie de previziuni interesante pentru 2019, an cu miză, în care va fi ales președintele României. Potrivit acestuia, se va produce o schimbare pe nimeni nu o va lua în calcul.

„Este o chestiune interesantă spre finalul anului 2019”, a spus astrologul DCNews, adăugând ulterior: „Va fi o surpriză la care nu se va aștepta nimeni (n.r. cu privire la numele președintelui României)”.

„Este un Uranus care va aduce elementul surpriză", a adăugat acesta. Totodată, a explicat că „Uranus a mai avut o influență în anul 1989. Atunci, a fost o scindare de putere, a fost revoluție. Toți știm ce s-a întâmplat. La sfârșitul lui 2019, în ultimul trimestru, va fi prezent același Uranus. Nu va veni cu revoltă, cu rebeliune, ci cu o reformă totală în sfera politică”. De asemenea, a subliniat că „Uranus nu prea stă la discuții”.  

„Va fi o schimbare la care nu se va aștepta nimeni, nu o va lua nimeni în calcul", a mai spus Ioan Burculeț, concluzionând că „multe partide vor fi șifonate”.

VEZI ȘI: Horoscop cu astrologul Ioan Burculeț, interviu. Noi emisiuni la DC News


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel