Prezidențiale. Oana Zamfir, întrebare pentru Chirieac după discursul Laurei Codruța Kovesi

Bogdan Chirieac a avut o intervenție în direct, la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir despre conferința de presă susținută de Laura Codruța Kovesi.

Analistul politic a spus că șefa DNA a avut un discurs politic.

"Problema este că dumneavoastră analizați discursul doamnei Kovesi de ieri ca fiind discursul unui magistrat. În acest caz, discursul de magistrat a avut nenumărate inadvertențe. Însă el a fost un discurs politic. Ca discurs politic a fost impecabil. A evitat absolut toate răspunsurile. A vorbit cu multă căldură, cu mesaj către alegătorii săi", a zis Bogdan Chirieac, moment în care Oana Zamfir a întrebat: "Care alegători?"

Analistul politic a continuat: "Nu știu care alegători. Cei care s-au mobilizat deja pe Internet pentru a susține candidatura la prezidențiale a doamnei Kovesi. Genul de 5% populație, foștii alegători ai doamnei Macovei, în general oamenii care se reunesc sub titulatura haștag rezist". 

[citeste si]

Înregistrări DNA

"Problema este serialul cu înregistrările de la Ploiești unde lucrurile nu pot fi contestate. Ca magistrat, da, discursul Laurei Codruța Kovesi a cunoscut nenumărate inadvertențe. Discursul politic însă este impecabil. (...) Puneți-l pe Klaus Iohannis lângă Laura Codruța Kovesi, ca politicieni, și veți vedea că doamna Kovesi obține notă mai mare din acest punct de vedere", a mai spus analistul politic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel