Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj nou: Au început profețiile să se împlinească!

Rodica Mitu / 11 ian 2019 / 17:22 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, femeia care spune că a prezis tragedia de la Colectiv, a revenit cu un alt mesaj pe blogul ei, susținând că „omenirea nu va mai dura”.

„În această dimineață, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas Divin care spune așa: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA VEACULUI NOSTRU! OMENIREA NU VA MAI DURA! Apoi glasul Divin continuă: Profețiile despre care ați știut și nu ați luat aminte, încep a se împlini. Au început Profețiile să se împlinească!

Prieteni dragi, măcar acum în al 11-lea ceas să ne trezim și să ne întoarcem cu faţa către DUHUL CEL PREA SFÂNT, îmi spune chiar acum un glas în dreapta mea. Îmi spune că trebuie să ne întoarcem cu faţa către DUHUL SFÂNT și să chemăm în ajutor pe MĂICUȚA DOMNULUI.

Eu nu pot decât să va povățuiesc, pentru ca fiecare dintre voi să găsiți CALEA bineplacută LUI DUMNEZEU, CALEA spre mântuire. Cine vrea să ia aminte la toate câte am scris până acum și la toate câte voi scrie, nu are cum să rătăcească CALEA către IISUS HRISTOS, DOMNUL și DUMNEZEUL nostru al tuturor. Cine nu vrea să ia aminte la toate câte am scris și spus, va face voia celui rău, voia diavolului care abia așteaptă ca să prindă în ghearele sale suflet după suflet”, a scris, pe blogul ei, Maria Ghiorghiu.

 

 

VEZI ȘI: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj nou: "Ora zero, zero zero!"

VEZI ȘI: Tribunalul Arbitral din Elveția i-a dat dreptate lui Borza


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82