Prezentator TVR, scos din instituție cu poliția. Vezi de ce

cosmin-tinta
cosmin-tinta

Vechi de 13 ani în breasla jurnaliștilor, un redactor-prezentator de televiziune a fost scos cu forța din instituție. Cu forța poliției. Scandalul a izbucnit după ce a denunțat public anumite practici incorecte din instituție. Ulterior, a fost inclus în rândul concediaților și, deși apare ca angajat al TVR, nu este lăsat să intre în instituție. 

Cosmin Țîntă era unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la TVR Timișoara. Acum, el este cel dat afară din instituție cu ajutorul poliției și cel căruia i s-a interzis accesul în instituție. Vineri, pe 22 martie, el a aflat că nu mai lucrează pentru TVR încă de pe 1 martie. Ar fi fost înștiințat cu privire la încetarea constractului pe 1 februarie. Însă, hârtia din 22 martie a fost prima și unica primită de Țîntă. Jurnalistul și-a verificat, joi, situația la ITM și figurează ca angajat al televiziunii. Însă, nu este lăsat să intre în instituție printr-o hârtie oficială semnată de directorul TVR Timișoara, Dite Dinesz. Le interzice portarilor să-l mai lase pe Cosmin Țîntă să intre în clădirea în care îşi au sediul studioul de televiziune şi postul teritorial  de radio. Instituţia are şi un local, la demisol, unde are acces orice om de pe stradă.

Decizia de concediere a fi venit direct de la Bucureşti. Țîntă a fost unul dintre puținii angajați care în trecutul apropiat au avut curajul să reacționeze față de neregulile din televiziunea națională. El a cerut lămuriri cu privire la faptul că redactorul-șef programe are contract cu Primăria Timișoara, pentru a prezenta, contra cost, evenimentele și concertele municipalității, scrie mediaddict. El a mai a transmis o ”Avertizare în interes public” în care denunță o serie de probleme în organizarea şi funcţionarea TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel