EXCLUSIV  Previziuni TARI pentru Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Capricorn, Vărsător, Săgetător, Pești. Gata cu blocajul! O nouă cale

Foto Pexels
Foto Pexels

Prima zi a săptămânii vine cu vești bune!

Așadar, prima zi a săptămânii vine cu vești bune: Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Balanței, iar Jupiter în semnul Vărsătorului. Și ne pregătim de o Lună Plină în semnul Berbecului.

Ca de obicei, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și DCNewsTV, de la ora 09:00. 

Horoscop zilnic 18 octombrie. Mercur și Jupiter nu mai sunt retrograde

 

Previziuni pe scurt:

Berbec

Vei dobândi mai multă claritate în comunicarea cu partenerul de viață sau colaboratorii de pe plan profesional. O zi bună și pentru planuri pentru viitorul apropiat.

Taur

Te poți baza pe promisiunile șefilor și pe ajutorul colegilor. În rest, totul va depinde doar de capacitatea ta de concentrare la locul de muncă.

Gemeni

Orice încurcătură apărută astăzi se poate transforma într-o mare oportunitate. Trebuie doar să ai răbdare și să accepți că există și altă variantă, nu doar a ta.

Rac

Timpul și resursele dedicate familiei vor fi contabilizate diferit. Dintr-o dată nu mai vrei să pierzi energie pentru problemele altor oameni.

Leu

Discuțiile purtate cu partenerul sau persoana pe care o placi vor fi destul de provocatoare, dar vor avea un deznodământ pe placul tău.

Fecioară

Capeți claritate în chestiunile financiare, personale și profesionale. Colegii te vor sprijini, trebuie doar să lași orgoliul și să le ceri ajutorul.

Balanță

Astăzi debordezi de idei. Ai o sumedenie de soluții la problemele apărute și vei reuși să le comunici astfel încât să le înțeleagă toți.

Scorpion

Intuiția îți va fi din nou un bun partener. Te poți baza pe ea atunci când ai de luat decizii sau când vei interacționa cu o persoană necunoscută.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, și-a oprit retrogradarea. Deci nu vei mai întâlni așa multe întârzieri sau anulări ca în ultimele trei luni.

Capricorn

În zona profesională, pare că unele situații s-au deblocat. De acum încolo, totul va depinde de modul în care vei ști cum să te vinzi.

Vărsător

Oprirea retrogradării lui Jupiter este o veste foarte bună pentru tine. Mai ales dacă ai planuri de a progresa într-un domeniu, fie el personal sau profesional.

Pești

Sensibilitatea ta va fi contagioasă. Colegii și cunoscuții îți vor urma exemplul: se vor transforma în persoane empatice și vulnerabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel