EXCLUSIV  Previziuni dure pentru Berbec, Balanță, Săgetător, Capricorn. Cheltuieli pentru Capricorn, o nouă cale pentru Vărsător

Foto Pexels
Foto Pexels

Va fi o luptă interioară între dorința de control și între nevoia de libertate. Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni.

Mercur face un sextil cu Saturn. Un aspect care sprijină reflecția, care ajută la a gândi înainte de a vorbi. Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

7 aprilie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Ești primul afectat de careul lui Marte cu Nodurile. Fără să îți dai seama, te vei implica în proiecte care să presupună întârzieri sau blocaje. 

Taur

Vei încerca să aplanezi orice conflict în zona profesională, însă fără succes. Rolul aspectelor de azi este să te facă să accepți că poți lucra și așa. 

Gemeni

Este o zi bună pentru cercetare și documentare. Sextilul lui Mercur cu Saturn te ajută să aduci argumente solide pentru orice.

Rac

Te vei axa pe propriul confort. Vei face în așa fel încât să te sustragi din orice situație mai tensionată, fie acasă, fie la serviciu. 

Leu

Tensiunile cu partenerul de viață sau colegii nu fac altceva decât să te provoace spre binele tău. Doar așa vei vedea și un alt punct de vedere. 

Fecioară

Astăzi ești cel care face doi pași înainte, unul înapoi. Vrei să te asiguri de fiecare dată dacă ai făcut tot ce puteai pentru un proiect. 

Balanță

Parcă nimeni nu ține cont de ce simți tu. Dar poate este cazul să îți pui întrebarea ce din tine îi face să reacționeze astfel. 

Scorpion

Una dintre acele zile în care trebuie să împaci și capra și varza. Adică și familia, dar și cariera. Și vei intra des în panică din cauza lipsei timpului. 

Săgetător

Vei fi destul de agitat în discuții, ba chiar agresiv. Ai face bine să nu participi la multe. Există riscul să te cerți cu cineva. 

Capricorn

Nu poți controla unele cheltuieli. Vrei, nu vrei, trebuie făcute. Vei avea câteva regrete, dar în viață sunt multe momente din acestea. 

Vărsător

Trebuie să găsești o cale prin care să îți manifești furia astfel încât să nu îi alungi pe toți din jurul tău și să nu îți faci rău. 

Pești

Singurul inamic este mintea ta. Dacă te vei simți ca într-o capcană, să știi că, de fapt, tu te ții prizonier, și nu altcineva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel