EXCLUSIV  Previziuni despre Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Ultimatum pentru patru zodii

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Despre Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie, astrologul Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială la DCNewsTV.

Unul dintre cele mai importante evenimente ale primei luni din 2022 este Luna Plină din Rac de pe data de 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă, deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto, deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții, deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, a subliniat astrologul Daniela Simulescu. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Rămâneți pe dcnews.ro și DCNewsTV, pentru emisiunea specială realizată de Daniela Simulescu, ce urmează să fie difuzată miercuri, 12 ianuarie, începând cu ora 10.00!

 

 

 

Nu scăpăm de Mercur retrograd nici în 2022

 

Mercur retrograd va fi în perioada 14 ianuarie - 4 februarie. Chiar dacă se termină pe 4 februarie, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. Își începe retrogradarea în Vărsător și se va duce în Capricorn.

În primă fază, vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază, semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

„Trebuie să recunosc că pe Mercur retrograd l-am considerat un bau bau, dar Mercur, când își începe mișcarea retrogradă, nu face decât să ne arate că undeva am greșit ceva, că undeva ne-am grăbit. Vă recomand ca de fiecare dată când auziți despre Mercur retrograd să nu-l vedeți ca pe un bolovan aruncat în viața voastră, ca pe o greutate. Da, pe Mercur retrograd simți că nu ai aer, simți că nu ajungi când trebuie, simți că nu faci lucrurile cum trebuie, nu e plăcut, dar, dacă ar fi să dăm timpul înapoi, să ne uităm la toate momentele cu Mercur retrograd din viața noastră, ne-am dat seama că nu a fost așa dezastruos și am rezolvat ce era de rezolvat.

Aș vrea să nu mai priviți retrogradarea planetei comunicării ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ci ca pe un moment extraordinar de a corecta, rezolva și relua niște situații pentru care nu ați avut curajul necesar în trecut”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel