EXCLUSIV  Previziunea lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale, despre viitorul României: Nu fac politică, o spun ca cetățean / video

Radu Bălănescu. Foto arhivă: Crişan Andreescu
Radu Bălănescu. Foto arhivă: Crişan Andreescu

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, și-a exprimat punctul de vedere despre parcursul actual al României.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac despre parcursul României în această perioadă, în condițiile în care în Parlament există o majoritate a celor două mari partide, Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, iar Executivul este controlat de o coaliție a acelorași formațiuni politice.

„Cum vedeți dumneavoastră și masoneria din România viitorul imediat din țara noastră?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Masoneria nu face politică. Impresia mea, ca cetățean al României, este că România în momentul ăsta este pe un drum foarte, foarte bun! Există stabilitate, există o majoritate liniștitoare care a putut să genereze niște legi corecte pentru țară și cred că și cetățenii de rând sunt mult mai liniștiți, pentru că a dispărut acea agitație generată de diferite lupte politice. Avem nevoie de liniște, pentru a putea să ne dezvoltăm, astfel încât niște proiecte să poată fi puse la punct, să fie aplicate și lucrurile să meargă bine.

Din punctul meu de vedere, așa cum mi-am dorit întotdeauna și pentru Marea Lojă Națională din România, cred că cele mai importante lucruri sunt unitatea, liniștea și să stea toată lumea la aceeași masă și să genereze niște proiecte pentru binele țării. Din fericire, cred că traversăm o perioadă în care aceste lucruri se întâmplă. Eu îndrăznesc să sper că lucrurile acestea vor continua pe o perioadă destul de lungă de timp de acum încolo. Sunt optimist în legătură cu viitorul României. Cred că avem oportunități importante și cred  că avem și oameni care pot să ducă la îndeplinire aceste oportunități“, a spus, la DC News, Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România.

Radu Bălănescu s-a născut 29 septembrie 1963, în București și este un medic pediatru, chirurg, doctor în științe medicale român, medic specialist în chirurgie și ortopedie pediatrică, directorul medical și șeful Clinicii de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. 

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu se află la conducerea Masoneriei române din anul 2010. În 2014, acesta a devenit secretar general al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, cea mai înaltă demnitate internațională obținută de un mason român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel