Previziune pentru Laura Codruța Kovesi. Ce urmează pentru șefa DNA

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au spus, într-un glas, ce urmează să se întâmple cu Laura Codruța Kovesi. 

Cei doi au afirmat că Laura Codruța Kovesi nu va pleca în acest an de la vârful Direcției Naționale Anticorupție. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au subliniat că anul acesta pentru șefa DNA ar fi trebuit să fie unul de relaxare. 

Maestrul Voropchievici a adăugat că, în ciuda destinului procurorului-șef al DNA, numărul țării noastre este 5, ceea ce înseamnă ”neprevăzut”. 

”Nu pleacă pentru că nu sunt lămurite toate treburile. Anul acesta e an personal 5 pentru țară, dar nu înseamnă că e foarte bine. 5 este neprevăzutul, aventurosul, e plin de accidente și de tot felul de întâmplări. Pentru Kovesi anul acesta nu trebuia să fie an de muncă, ci de relaxare” a spus maestrul Voropchievici. 

Amintim că în DNA sunt probleme în jurul Laurei Codruța Kovesi. Unii procurori pleacă spre alte Parchete, alții sunt dați afară și trimiși de la Parchetele de unde au venit. În spațiul public a ajuns inclusiv o înregistrare cu șefa DNA, ceea ce a generat o reacție dură a acesteia: a supus procurorii la detectorul de minciuni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel