Previziune fulminantă pentru România în 2019. Înăbușire cu forța, nu ”joaca” din 2018

Irina Constantin / 31 dec 2018 / 18:07 Salveaza PDF Comentarii

Numerologiul Romeo Popescu, ale cărui previziuni pentru 2018 s-au adeverit, a revenit, la Antena 3, cu noi analize pentru 2019.

”Vor fi multe zone agresive, mulți oameni vehemenți, dorind să transforme totul de la rădăcină. Mai mult, oamenii influenți de la începutul lui 2001 își vor încheia influența în 2019.” a spus Romeo Popescu, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu. 

”Să dea Dumnezeu să nu fie!”

 

Numerologul a subliniat: ”În 2018, am avut această euforie sentimentală, ne strângem, ne pupăm, urlăm, suferim, jos, sus, ăla e de vină, ba ălalalt. În 2019, va urma o acțiune transformaționalistă. Va fi mai multă liniște, vor fi altfel de demonstrații. Vorbele nu vor mai avea impact, putere de tipul ”hai să mergem” și să meargă toți. Dacă vor fi demonstrații, vor fi de două tipuri: ori îi vedem, pașnic, frumos, demonstrează, elegant ori o să vedem o demonstrație înăbușită cu forța, nu ce a fost anul acesta cu forța jandarmilor, aia a fost o joacă. Să dea Dumnezeu să nu fie! Până în 2020 vor tot ieși oamenii aceștia. Vor fi momente foarte dure, tensionate, în luna ianuarie, spre final, în luna a treia, în martie, și-n luna a noua, în septembrie.” 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26