Presupusul ucigaș al lui Abel Apostol a făcut dezvăluiri uluitoare

61321990.jpg
61321990.jpg

Presupusul ucigaș al lui Abel Apostol a făcut declarații în fața instanței. Adrian Buleu le-a spus magistraților că Abel Apostol falsifica acte pentru fete din Republica Moldova. Cât despre mașina incendiată, presupusul ucigaș a spus că a fost obligat.  

[caption id="attachment_345002" align="aligncenter" width="600"] Sursă foto: stirileprotv.ro[/caption]

Presupusul ucigaș a declarat: "Nu am comis fapta și nici incendierea mașinii nu am făcut-o intenționat. Soția mea a fost bătută, iar martorii mei au fost agresați”. Adrian Buleu a adăugat că "Abel Apostol se ocupa cu obținerea de cărți de identitate false. Documentele erau pentru fete. Fete din Republica Moldova, după accent. În aprilie 2013 l-am văzut pe Abel discutând cu un bărbat despre care mai apoi am aflat că se numeste 'Nicolai'. Pe acest bărbat l-am mai văzut în compania lui Abel și în 2010. Cei doi aveau discuții aprinse. Am aflat că acest 'Nicolai' beneficia de serviciile lui Abel, respectiv obținerea de cărți de identitate false", scrie aradon.ro.

Buleu mai adaugă că a fost amenințat de către "partenerii" lui Abel să-și dea foc la mașină. Tot el a spus că Abel le datora 10.000 de euro. 

Anchetatorii au stabilit că Buleu l-a ucis pe Abel în restaurant și a cerut unui angajat să spele urmele de sânge și altuia să conducă mașina lui Abel, ale cărei chei le avea în mână. Ulterior, el a dispărut cu BMW-ul pe care și-l cumpărase de curând. Timp de aproximativ o oră nu a putut fi contactat pe telefon. Buleu a cumpărat combustibil în două flacoane de plastic, s-a întâlnit cu amanta aproximativ 15 minute și a sunat-o pe soția sa pentru a le spune angajaților să spele, din nou, urmele de sânge din restaurant. Amantei i-a dat o sumă de bani și un pistol și i-a spus "să ascundă arma foarte bine, indiferent de ce se va întâmpla". Buleu și-a sunat soția să vină să-l ia pentru că nu mai știa unde și-a parcat mașina, a dat foc BMW-ului și a plecat spre locul de întâlnire stabilit. El i-a spus soției sale să nu întrebe nimic pentru că nu este treaba ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel