Preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, în incompatibilitate

miculescu incompatibil 2
miculescu incompatibil 2

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, miercuri, că preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate, după ce a ocupat simultan funcţia de membru în Consiliul de administraţie al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă contestaţia formulată de Miculescu împotriva raportului realizat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), scrie Mediafax.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este defintivă şi poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, iar o eventuală contestaţie se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

VEZI ȘI: Directorul radioului public, declarat incompatibil de ANI. Reacția lui Miculescu

Ovidiu Miculescu a fost găsit incompatibil de către ANI, în octombrie 2013, după ce a ocupat simultan funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA) al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani, în perioada 29 iunie 2010 – 4 iulie 2012.

Astfel, arăta ANI, Miculescu a încălcat legea, ocupând în acelaşi timp funcţia de membru al Guvernului şi cea de manager sau membru al consiliilor de administraţie ale regiilor autonome, companiilor şi societăţilor naţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel