Îngrijorare la Cotroceni: Iohannis condamnă incidentul

Preşedintele Iohannis condamnă cu fermitate incidentul produs în Bergkamen, Germania.

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate incidentul produs în localitatea germană Bergkamen, unde a avut loc un incendiu într-o clădire de locuinţe unde trăiau şi români.

"Preşedintele României Klaus Iohannis este consternat de incidentul care a avut loc în localitatea germană Bergkamen, într-o clădire în care locuiesc şi cetăţeni români, chiar de Ziua Naţională. Preşedintele Klaus Iohannis este foarte îngrijorat de faptul că un act de o asemenea cruzime, soldat cu zeci de răniţi, poate avea loc în Europa anului 2017 şi condamnă cu fermitate acest incident", se arată într-un răspuns al Administraţiei Prezidenţiale la solicitarea Agerpres.

Potrivit sursei citate, şeful statului se interesează personal de această situaţie, va urmări evoluţiile şi se aşteaptă ca ancheta autorităţilor germane să elucideze cu maximă urgenţă circumstanţele producerii incidentului.

Peste 30 de persoane au ajuns la spital, vineri, în urma unui incendiu petrecut într-un imobil din Bergkamen, Germania, în care locuiesc şi cetăţeni români, Consulatul General al României la Bonn întreprinzând, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile germane pentru afla dacă printre victime sunt şi persoane din România, informează un comunicat de presă al MAE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel