Preşedintele CJ Prahova, reacţie după ce Nelu Tătaru a verificat ce se întâmplă la Spitalul Judeţean: Mi-a dat dreptate!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, transmite un mesaj după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a mers la Ploieşti pentru a verifica situaţia de la Spitalul Judeţean. 

"Mai bine mai tarziu, decât niciodată! Ministrul Sănătății mi-a dat dreptate! Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru a confirmat soluțiile pe care le-am solicitat și noi, public, ieri, pentru rezolvarea problemelor legate de supraaglomerarea UPU, în vizita sa, de astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Pacienții suspecți Covid-19 nu ar trebui să rămână în izolare la UPU, ci în izolare în alte spitale suport! Așteptăm desemnarea noilor spitale suport și redistribuirea personalului pentru a rezolva, odată pentru totdeauna, supraaglomerarea UPU.

O să verific în fiecare zi dacă se pun în practică aceste soluții. Prahovenii trebuie să fie diagnosticați și tratați eficient și rapid, indiferent dacă au patologie Covid-19 sau non-Covid! Există soluții, trebuie doar ca instituțiile abilitate să își facă treaba!", transmite Bogdan Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel