Președintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, ar fi grav bolnav. Nu a participat la festivităţile de Ziua Drapelului de duminică și pe 9 mai i s-a făcut rău la parada lui Putin de la Moscova

Liderul belarus, Aleksandr Lukaşenko, nu a participat duminică la festivităţile de ziua drapelului, stemei şi imnului ţării sale, celebrate pe data de 14 mai.

Absenţa sa are loc pe fondul unor speculaţii că ar fi grav bolnav. Aleksandr Lukaşenko a cerut recent cetăţenilor bieloruşi să dea dovadă de mai mult patriotism, aşa încât absenţa sa de la ceremoniile pentru Ziua Drapelului a alimentat zvonurile că este grav bolnav.

A fost văzut la Moscova, de Ziua Victoriei, însă şi acolo a părut că a fost nevoie să fie sprijinit pentru a se deplasa. Descris deseori drept ultimul dictator european, Aleksandr Lukaşenko a câştigat 6 runde de alegeri, însă rezultatele au fost contestate şi multe ţări au refuzat să îl recunoască drept preşedinte, scrie BBC.

Lukasenko nu a participat la dineul lui Putin după ce i s-a făcut rău la defilarea militară de la Moscova

Amintim faptul că preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko i s-a făcut rău în timpul defilării militare de la Moscova și nu a mai rămas la dineul lui Putin

Preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko i s-a făcut rău în timpul paradei militare din Piaţa Roşie, marţi, la Moscova, cu ocazia Zilei victoriei asupra Germaniei, la care a asistat împreună cu liderii celor cinci foste republicii sovietice din Asia Centrală şi cu premierul armean, relatează media ucrainene Unian şi TSN şi portalul belarus de opoziţie Charter97%. 

De altfel, Lukaşenko nici nu a mai rămas la dineul festiv oferit de preşedintele rus Vladimir Putin la Kremlin, într-o rară încălcare a acestei cutume, el revenind de urgenţă la Minsk. Lukaşenko, un aliat apropiat al lui Putin, părea obosit şi oarecum nesigur pe picioare, iar la mâna dreaptă se vedea că are un bandaj. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel