Presa maghiară: Ponta nu este interesat de Orban. Îl evită

untitled-3
untitled-3

Presa maghiară notează că premierul Victor Ponta îl evită pe omologul său ungar Viktor Orban. Se referă la reuniunea care are loc, marți, la București. Este a doua reuniune la nivel de prim-miniștri din Europa Centrală și de Est și China, la care vor participa 16 șefi de guverne, iar presa din Ungaria subliniază că premierul Ponta are întâlniri bilaterale cu toți premierii, cu o singură excepție: Viktor Orban. 

"La eveniment vor participa premieri din 16 țări din această regiune. Gazda, Victor Ponta, va avea întâlniri bilaterale cu premierii, cu o singură excepție: întâlnirea bilaterală româno-ungară nu va avea loc nici în acest an, așa cum s-a întâmplat și în iunie 2012, când Bucureștiul a găzduit întâlnirea 'Prietenii coeziunii'", scrie Nepszabadsag.

"Orban este singurul cu care nu va discuta Ponta", scoate în evidență hvg.hu. Site-ul hirhatar.hu subliniază că "Ponta nu este interesat de Orban". Viktor Orban va avea întâlniri bilaterale la București cu premierul chinez Li Keqiang și cu premierul sârb Ivica Dacic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel