Presa din Rusia: Avionul MH17 era plin de cadavre încă de la decolare

Presa din Rusia dezvăluie scenarii bizare despre cursa MH17. Printre cele mai ciudate variante se numără acelea că avionul era plin de cadavre încă de la decolare sau zborul MH17 este avionul dispărut al companiei Malaysia Airlines.

Zborul MH17 al Malaysia Airlines era plin de cadavre încă de la decolarea din Amsterdam. Dintr-un motiv inexplicabil, MH17 s-a mutat de pe traiectoria de zbor standard pe o rută necunoscută, mutându-se spre nord, în zonele controlate de rebeli în apropiere de Donetsk. Avionul a fost reasigurat recent și accidentul a fost rezultatul greșelilor militare ucrainiene care au confundat avionul cu avionul prezidențial al lui Vladimir Putin.

Acestea sunt câteva  dintre variantele pe care presa din Rusia le oferă telespectatorilor, în încercarea de a explica tragedia prăbușirii cursei MH17.

Citește și: SBU: Racheta a fost lansată de experți militari ruși, la ordinul liderului Igor Bezler

Imaginea catastrofei avionului MH17 apare complet diferit pe ecranele telespectatorilor ruși față de informațiile care le sunt prezentate occidentalilor în ultimele zile, notează The New Republic.

În Rusia, televiziunile apelază  la diferiți experți care insistă că este imposibil ca o rachetă SA-11 să doboare un avion care zboară la o distanță atât de mare.

O altă teorie spune că zborul MH17 este de fapt zborul MH370, avionul companiei Malaysia Airlines care a dispărut în Oceaul Indian. Potrivit acestei teorii, avionul nu a dispărut deloc, ci "a fost dus la o bază militară americană, Diego-Garcia".

Citește și: Interceptările care încriminează rebelii, autentificate. Zborul, doborât de separatiști 

Mass-media din Rusia evidențiază faptul că pașapoartele victimelor găsite la locul accidentului, sunt noi, deși a existat o explozie și un incendiu. Ceea ce, potrivit televiziunilor rusești, poate însemna că "pașapoartele au fost aruncate acolo după prăbușirea avionului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel