Preotul Ioan Danci, uimit de doi tineri. Ce a pățit în benzinărie l-a lăsat mască

Preotul Ioan Danci a povestit ce a pățit într-o benzinărie.

El a spus că a dat nas în nas cu niște tineri care l-au impresionat.

„Încă o pățanie de a mea de prin peco, întâmpinată în săptămâna de după Învierea Domnului! Intru la peco în Curtea de Argeș cu mașina și duc mașina la pompă. Mă dau jos din mașină să alimentez!

Doi băiețandri, de până în douăzeci de ani, ies pe ușa de la peco și se uită insistent la mine. Dânșii merg lângă mașina lor și stau acolo, nu pleacă! Eu alimentez. Mă gândeam, pe mine mă așteaptă! Sigur o să îmi zică ceva! Termin de alimentat, închid mașina și merg să plătesc. Când pornesc de lângă mașină, pornesc și băieții cei doi care așteptau să termin eu de alimentat! Ii văd că vin hotărâți! Îmi zic: Ioane, pregătește-te că oamenii sunt hotărâți. Mai era lume, chiar multă în peco! Băieții nu păreau fioroși, dar nici cuviosi. Așa că nu știam ce mă așteaptă. Ajung în fața mea, își pleacă puțin capetele lor și zic: "Binecuvântați părinte, Hristos a Înviat!". Răspund cu Adevărat a Înviat, îi binecuvintez în numele lui Dumnezeu și apoi pleacă fără să mai zică nimic!

Am rămas puțin blocat. De obicei, tinerii nu fac aceste gesturi, mulți de rușine să nu-i vadă alții și să râdă de ei! Atunci am exclamat cu voce tare din nou: Cu adevărat Domnul a Înviat! A trecut o altă persoană pe lângă mine, a văzut că vorbesc singur, a zâmbit și a zis: Da, părinte, cu adevărat a Înviat Domnul! Hristos a Înviat”, a scris preotul Ioan Danci pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel