Preotul din Chitila vorbește despre bețiile șefilor din ANRP: Ce vorbeau după ce se îmbătau

Preotul din Chitila care l-ar fi denunțat pe Ioan Oltean a vorbit, în fața procurilor DNA, despre petreceri din ANRP, la care a participat. El susține că șefii din ANRP se îmbătau și vorbeau despre miliardele de euro care au dispărut în anii 2009-2011.

"Contextul remiterii de către Rotaru Mihai numitului Oltean Ioan a sumei de 600.000 euro a fost următorul, aşa cum a rezultat din declaraţiile martorului (...) care sunt extrem de detaliate, deoarece a fost o persoană aflată o perioadă îndelungată în proximitatea cesionarului Rotaru Mihai, a altor membrii ai ANRP cu funcţii de conducere şi care erau prezenţe constante la parohia acestuia din Chitila jud. Ilfova participat la diverse petreceri ale celor din conducerea ANRP unde se îmbătau şi vorbeau de miliardele de euro care au dispărut în anii 2009-2011", scrie în referatul procurorilor, potrivit Realitatea

Procurorii ar fi aflat despre mită de la Adrian Alexandrescu, fostul paroh de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Chitila. Preotul din Chitila a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, pentru fapte de corupţie legate tot de despăgubiri de la ANRP, în aprilie 2014 şi eliberat condiţionat în iunie anul acesta.

Ioan Oltean a fost lăsat, joi seară, sub control judiciar. DNA a cerut arestarea preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel