Preotul care ataca Antena 3 candidează la primărie: Disperarea e mare

În ianuarie 2016, preotul Paul Iulius Negoiță susținea sus și tare că nu mai candidează la Primăria Buzău. A declarat acest lucru în exclusivitate pentru DC News. Acum s-a răzgândit, 'împins' de oamenii care se pare că îl vor cu ardoare în fruntea județului.

Paul Iulius Negoiță, om deschis cu presa înainte de a decide să intre în cursa electorală 2016, refuză să discute cu jurnaliștii. Spune că îl interesează doar oamenii simpli, de pe stradă.

"Nu am apetenta pentru politica romaneasca actuala. Este inca o activitate dominata de mediocritati. Imi place, insa, momentul alegerilor. Este un moment al libertatii. E frumos sa fii liber si independent in gandire si miscare. Este un privilegiu sa poti privi la interesele marunte ale unei clase politice obosite si, prin vointa ta, sa te eliberezi de ea, sa o scuturi de pe tine, acolo unde s-a asezat cu obraznicie si sa-i demonstrezi ca hotararea e la tine, iar fortele institutionale sau manipularile folosite sa te ingenunchieze nu-ti pot anula darul suprem - libertatea! Sa fim liberi si atunci toate vin de la sine!", a scris Paul Iulius Negoiță pe Facebook.

"Astazi ma voi intalni cu membrii comitetului de intiativa care si-a exprimat dorinta de a candida la Primaria Buzau. Merg cu mare drag! Sunt impresionat de intiativa domniilor lor, asa cum, in urma cu patru ani, am avut ochii in lacrimi cand am vazut numarul urias de voturi reale. Le multumesc tuturor si sunt sigur ca bulagrele sustinerii si al libertatii va creste. Desigur, nu va fi usor. Vor incepe atacurile. Disperarea e mare. S-au chinuit politicienii sa blocheze partidele si mare parte din presa. Doar asemenea grupuri de intiativa nu pot fi controlate. Nu vom avea presa, dar avem pagini de facebook. Nu avem institutii, dar iubim oamenii din ele. Vor spune ca suntem ai unora sau ai altora, dar se inseala amarnic. Nu le semanam politrucilor. Asemenea unei mari parti a populatiei din Buzau nici eu nu sunt "pasare de colivie". Noi suntem liberi si avem curajul asumarii libertatii noastre. De aceea, in perioada urmatoare o sa va aduc la cunostinta tot ceea ce vom intreprinde in scopul manifestarii drepturilor noastre. Toti cei care impartasim aceleasi idealuri trebuie sa ne intalnim in actiunile noastre care vor urma!", a mai notat preotul.

[citeste si]

În 2012, deși era candidat independent, se bucura de susținerea celor de la PDL. Ultima dată când a candidat, Paul Iulius Negoiţă a obţinut un scor de peste 30% din voturile exprimate de electoratul buzoian, deși concura cu social-democratul Constantin Boșcodeală, un primar extrem de puternic. 

Contactat de DC News și de alte publicații locale, preotul a refuzat orice întrebare. De fapt, pur și simplu i-a ignorat pe jurnaliști.

Postare ciudată despre Antena 3

Paul Negoiță este supărat de mai mult timp pe presă. Cel puțin acest lucru reiese dintr-un mesaj postat pe Facebook vizavi de Antena 3 în urmă cu câteva luni.

"Desi am mai bine de 3 ani de cand nu am deschis un post national de televiziune, recunosc, sunt la fel de trist precum personajele din imagine. Antenistii au avut un singur scop: prostirea unui neam si trecerea lui in adormire pentru a asigura furtul linistit de la stat al mogulului&compania. O zi fara Antena, o zi cu mintea mai putin poluata!", scria preotul.

(w670)

Interviu despre biserică și Revelion

În 2014, vorbea cu presa. Paul Negoiță ne-a acordat atunci un interviu despre cum se petrecere Revelionul la biserică. Îl găsiți AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel