Preot, îndemn pentru români: Vaccinul este ca o vestă antiglonț. Dumnezeu ne-a dat arma împotriva virusului - VIDEO

Preot, îndemn pentru români: Vaccinul este ca o vestă antiglonț. Dumnezeu ne-a dat arma împotriva virusului / Foto: Pixabay
Preot, îndemn pentru români: Vaccinul este ca o vestă antiglonț. Dumnezeu ne-a dat arma împotriva virusului / Foto: Pixabay

Un preot îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului. 

Un preot din Cluj-Napoca care predă drept canonic îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Într-un clip postat pe YouTube, Patriciu Vlaicu face o comparație între serul anti-Covid și vesta antiglonț, atât de necesară pe câmpul de luptă. Totodată, acesta susține că descurajarea celor care vor să se vaccineze este un păcat, potrivit Realitatea Plus. 

”S-a înlocuit frica de boală și de virus cu frica de vaccin. Medicii sunt cei care ar trebui să se ocupe de această problemă și pe ei ar trebui să-i ascultăm. Eu aș asemăna acest vaccin cu o vestă antiglonț pe care o poartă cineva care este expus liniei întâi”, spune preotul în videoclip.

"Dumnezeu ne-a dat armă împotriva virusului"

Patriciu Vlaicu susține că vaccinul reprezintă un scut împotriva bolii și că Dumnezeu le-a îngăduit medicilor să-l descopere pentru a-i salva pe cei bolnavi.

”Să îndemni oamenii să nu se vaccineze în zilele noastre este cum ai îndemna oamenii care sunt expuși gloanțelor să nu poarte vesta antiglonț. Sistemul imunitar este lăsat de Dumnezeu, Dumnezeu ne-a dat armă împotriva virusului, anticorpii care sunt în trupul nostru făcut de Dumnezeu. Ce face vaccinul nu este altceva decât să dea organismului nostru niște mijloace prin care să poată să identifice mai ușor acest virus”, a mai explicat preotul. 

Preotul Patriciu Vlaicu predică pentru comunitatea ortodoxă ”Sfântul Nicolae” din Bruxelles și este conferențiar doctor în Drept canonic la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca. 

Părintele Vasile Ioana, sfat pentru credincioși privind vaccinul Covid-19: Este greșit să credem așa ceva. Sunt niște aberații

Vasile Ioana a spus că este non-stop întrebat de către credincioși: ”părinte, ce să fac? să mă vaccinez sau nu?” Din acest motiv, a venit cu un punct de vedere pe marginea subiectului.El a spus că vaccinarea este un act medical, iar preoții nu au cum să ia locul medicului și să spună credincioșilor ce să facă. Vasile Ioana a recomandat fiecărui om să discute cu medicul său și să decidă în cunoștință de cauză. Părintele a zis că fiecare trebuie să-și asume decizia. Iar cine nu se vaccinează, trebuie să-și asume inclusiv riscul de moarte, în cazul în care corpul nu poate lupta cu boala. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel