Preot găsit carbonizat după ce casa i-a luat foc. Incendiul ar fi fost provocat intenţionat

Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o casă din localitatea constănţeană Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea'.

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului timp de aproximativ cinci ore şi, conform ISU, 'cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată'.

'La ora 23,46, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea Petroşani.

Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp.

Conform Arhiepiscopiei Tomisului, bărbatul care a murit carbonizat era preot

Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04,35', a transmis ISU 'Dobrogea'. La locul producerii incendiului, 'a fost asistată de către echipajul SMURD B şi o femeie, fără a fi transportată la spital', a completat ISU. Conform Arhiepiscopiei Tomisului, bărbatul care a murit carbonizat era preot.

'Sperăm ca autorităţile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul'

'Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenţionat. Din datele noastre nu avea motive să facă aşa ceva. Sperăm ca autorităţile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul', a afirmat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel