Preot, declaraţii controversate despre viol. Dr. Monica Pop: Nu pot să concep

Florin Răvdan / 25 iul 2019 / 10:13 Salveaza PDF Comentarii

Medicul Monica Pop a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la declaraţiile preotului Vasile Răducă, care a spus la Radio Trinitas că violul soldat cu sarcină este, de fapt, consimţit.

"PREOTUL PAROH de la "CREŢULESCU"???!!! NU SE POATEEE!!!

Nu pot să cred că au existat declaraţiile preotului paroh de la biserica Creţulescu. În urmă cu vreo 2 ani, am avut o mică dispută cu dânsul din cauza unor afirmaţii neadevărate şi nefondate făcute de dânsul în biserică, la o comemorare la adresa unei persoane celebre, deosebită, respectată, iubită și foarte prețuită, căreia i-a fost duhovnic! Ne-am "împâcat", apoi! Am crezut că a fost doar o afirmaţie nefericită şi negândită atunci. O greșeală!

Dar ceea ce a spus acum este incredibil! Nu pot să concep că și gândește așa! Ar fi grav, foarte grav şi pentru un om oarecare! Pentru un preot, însâ, considerat până acum de elită, e de-a dreptul de neconceput! Cum aţi putut spune aşa niște enormităţi ( şi în formă continuată), domnule pârinte???!!! Asta îi învăţaţi pe studenţi? DOAMNE FEREŞTE!
Eu cred că a fost un accident nefericit generat de vreun puşeu de tensiune! Altfel...NU SE POATEEE!!!", a scris dr. Monica Pop pe Facebook. 

Preotul Vasile Răducă a făcut o serie de afirmaţii controversate despre viol la Radio Trinitas, declaraţii în urma cărora a fost nevoit să îşi dea demisia din funcţia de prodecan al Facultăţii de Teologie din Bucureşti. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23