Urmărește emisiunea live


Premiile Oscar: Data pentru votul nominalizărilor, prelungită cu o zi

oscar
oscar

Data până la care vor putea fi trimise voturile membrilor Academiei Americane pentru nominalizările la premiile Oscar a fost prelungită cu o zi. Decizia aparține Academiei Americană, motivul invocat fiind problemele tehnice legate de sistemul de votare online.

Astfel, membrii Academiei pot vota până pe 4 ianuarie, ora 17.00, în loc de 3 ianuarie, ora 17.00, informează Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

"Prin faptul că am extins perioada de votare avem ocazia să facem tranziţia la votarea online cât mai uşor posibil", se arată în comunicatul oficial al Academiei.

Pe 3 ianuarie, site-ul pe care vor vota membrii va fi închis timp de două ore, între orele 17.00 şi 19.00, iar schimbările survin în urma unor probleme tehnice legate de votul online. Mulţi dintre membrii Academiei, care au ales să voteze online, nu s-au putut înregistra pe site-ul destinat votului.

Filmul "După dealuri", de Cristian Mungiu, are mari șanse să intre pe lista nominalizărilor la Oscar la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină". Pelicula românului se află pe lista scurtă de nouă filme din care vor fi alese cele cinci nominalizate.

Alături de filmul “După dealuri“, pe lista scurtă de propuneri pentru nominalizări la ediţia din 2013 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film străin, se mai află încă opt filme: ”Amour”, de Michael Haneke (Austria), “War Witch”, de Kim Nguyen (Canada), “No”, de Pablo Larraín (Chile), “A Royal Affair”, de Nikolaj Arcel (Danemarca), “The Intouchables”, de Olivier Nakache şi Eric Toledano (Franţa), “The Deep”, de Baltasar Kormákur (Islanda), “Kon-Tiki”, de Joachim Rønning şi Espen Sandberg (Norvegia), “Sister”, de Ursula Meier (Elveţia).

În competiția finală la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin pe 2013 vor intra doar cinci filme, alese din cele nouă. Nominalizările la cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 10 ianuarie, iar decernarea râvnitului trofeu va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre (fostul Kodak Theatre) din Los Angeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel