New York Festivals 2015. Observatorul Antena 1, medalia de argint pentru campania “Generația pierdută”

Campania “Generația pierdută” a Observatorului de la Antena 1, program produs de redacția de știri Antena 3, a câștigat medalia de argint în cadrul celei mai disputate secțiuni , “Best News Documentary/Special”, din cadrul ediției 2015 a New York Festivals - World’s Best Tv&Film.

Antena 3 și Observator au mai avut 3 alte nominalizări în marea finală a festivalului , 2 dintre ele obtinuțe de cea mai premiata echipă de televiziune din România, "În premieră cu Carmen Avram", și o alta prin cea mai puternica redacție de știri, Antena 3 și Observator Antena 1: "În premieră cu Carmen Avram" - "Turma lui Ceauşescu" (nominalizare la Docudrama) și "Cobaii lui Mengele" (nominalizare la Best Editing), precum și campania Observator Antena 1 "Viața fară sânge. Donează roșu" (Human Interest).

Al doilea moment extrem de important al celei mai urmărite și apreciate televiziuni de știri din România pe scena festivalului din Las Vegas a fost invitarea cuplului Mihai Gadea - Mircea Badea ca gazde și prezentatori ai secțiunii "News&Sports". Este al doilea an consecutiv cand cele 2 vedete din România sunt desemnate de către organizatori să prezinte premiile unei categorii.

 

Daaaaaaaaaaa, am câștigat!!!! Suntem VICECAMPIONI MONDIALI!!!!!!!!! Echipa Antena 3 e campioana voastră! Cu Alin Romașcan, Director de Știri și Ana Moraru, reporter. VA IUBIM!!!

Posted by Mihai Gadea on Tuesday, April 14, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel