Premierul Grindeanu solicită vizite în Dâmbovița pentru infrastructură

Premierul Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor să meargă vineri în județul Dâmbovița.

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să meargă vineri în județul Dâmbovița, pentru discuții despre infrastructura din zonă.

„Vineri, vreau să mergeți la Dâmbovița, pentru discuții pe infrastructură, pe ceea ce înseamnă cele două drumuri DN7 și 71 și să discutați cu oamenii de acolo, să vedeți situația în teren, astfel încât tot ceea ce ne angajăm să se și poată realiza. Pentru că pe infrastructură, în toți anii ăștia de după Revoluție, mai mult s-a vorbit, s-a promis decât s-a făcut. Eu v-aș ruga frumos să schimbați ritmul”, i-a transmis Sorin Grindeanu lui Răzvan Cuc, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

[citeste si]

Totodată, șeful Executivului i-a cerut ministrului Transporturilor să urmărească "foarte atent" proiectul de hotărâre de Guvern prin care faleza orașului Tulcea va fi trecută în administrarea autorităților locale.

„Dacă săptămâna viitoare se îndeplinesc toate procedurile, e foarte bine înainte de Paști să dăm această hotărâre”, a spus Grindeanu.

Proiectul se află pe circuitul extern de avizare

La rândul său, ministrul Transporturilor a declarat că acest proiect de HG se află pe circuitul extern de avizare. „Mai trebuie avizat proiectul de Ministerul Finanțelor și Ministerul Justiției”, a precizat Răzvan Cuc.

Pe de altă parte, la începutul ședinței de Guvern de miercuri, prim-ministrul Grindeanu i s-a adresat ministrului Finanțelor Publice, Viorel Ștefan.

„Înțeleg domnule ministru al Finanțelor că avem câteva date, care nu sunt oficiale, sunt preliminare pe primul trimestru. N-o să intru în amănunte, nefiind oficiale, dar (...) vă văd zâmbitor, ceea ce e un semn bun și care confirmă predicțiile noastre și ale Comisiei Naționale de Prognoză. Sigur, vom detalia în momentul în care toate numerele, cifrele, indicatorii vor deveni oficiali”, a afirmat Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel