Premierul Florin Cîțu „i-a luat fața” lui Dan Barna. FAZĂ TARE

Foto: Guvern
Foto: Guvern

Premierul Florin Cîțu „i-a luat fața” lui Dan Barna. 

Vicepremierul Dan Barna răspundea, marți seară, întrebărilor jurnaliștilor, însă, la un moment dat, a apărut și premierul Florin Cîțu. În acel moment, atenția presei s-a îndreptat spre premier, Dan Barna rămânând... singur. 

„Pur și simplu a trecut prin cadru premierul Cîțu, a rămas Barna fără jurnaliști. Pur și simplu... s-a întâmplat!”, a comentat, ulterior, Răzvan Dumitrescu la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

1. -imagine fara descriere- (jurnalistii_dupa_citu_captura_antena3_59397700.jpg)

Captură Antena 3

PNRR va fi prezentat miercuri în Parlament

Amintim că premierul Florin Cîțu va prezenta în Parlament, miercuri, de la ora 13.00, Planul Național de Redresare și Reziliență, iar partidele parlamentare își vor putea prezenta poziția cu privire la proiect, a anunțat preșeintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„Birourile Permanente Reunite au hotărât convocarea plenului camerelor reunite pentru miercuri, la ora 13.00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea Planului Național de Reziliență și Recuperare, cu intervenții din partea grupurilor parlamentare, pe baza reprezentării în Parlament. La punctul doi - ratificarea tratatului, Euroatomului, o ratificare care este extrem de importantă pentru că ratificarea trebuie făcută în fiecare țară și de acest moment depinde când Comisia Europeană poate realiza împrumutul”, spune Ludovic Orban.

Președintele Camerei Deputaților spune că nu va fi o dezbatere, ci grupurile își vor prezenta pozițiile.

Premierul va avea la dispoziție 60 de minute, din care își poate păstra și timp la final pentru a da anumite răspunsuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel