Erdogan a izbucnit în lacrimi într-o emisiune Tv - VIDEO

erdogan plange dc
erdogan plange dc

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a plâns de emoție în timpul unei emisiuni televizate, când unul dintre liderii Frăției Musulmane egiptene, Mohammad al-Beltagy, a recitat o poezie compusă pentru fiica sa, ucisă de forțele de ordine din Egipt în timpul violențelor din 14 august de la Cairo.

[caption id="attachment_357452" align="alignleft" width="310"] Foto: Todays Zaman/ İHLAS HABER AJANSI[/caption]

Liderul AKP, considerat mână de fier de către o parte a populației turce, a izbucnit în lacrimi spre finalul emisiunii în care a vorbit despre subiecte precum uzul de arme chimice de la Damasc sau numărul mare de refugiați sirieni care trec zilnic granița Turciei.

Erdogan a mărturisit că video-ul în care tatăl îi recita o poezie fiicei sale ucise îi aduce aminte de greaua perioadă a anilor 90, când a fost interzis în viața politică și trimis la închisoare, relatează Todays Zaman.

”Odată, fiica mea m-a întrebat dacă pot să petrec o noapte acasă, alături de ea, dar atunci munceam din greu și nu am avut timp... mi-am văzut proprii copii în scrisoarea lui al-Baltagy”, a spus premierul turc.

Recep Erdogan a plâns și în 2010, amintește Euronews, la moartea unor copii din Gaza. La acel moment, multe voci din Turcia se întrebau de ce Erdogan nu a reacționat așijderea când au fost omorâți copii kurzi.

Erdogan l-a condamnat aspru pe liderul sirian Bashar al-Assad pentru că ar fi folosit arme chimice împotriva propriului popor. Peste 100.000 de oameni au murit de la începutul războiului civil de la Damasc, iar prim-ministrul turc susține că al-Assad distruge întreaga țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel