Urmărește emisiunea live


Premierul, către responsabilii de la Drumuri: Şi capul vostru tot de vreme depinde

emil boc pe santier
emil boc pe santier

Primul-ministru Emil Boc i-a avertizat, vineri, pe responsabilii cu infrastructura din Ministerul Transporturilor că vor fi demişi din funcţii, dacă nu vor finaliza la timp lucrările de la centura rutieră a Capitalei, indiferent de condiţiile meteorologice.

Premierul s-a arătat nemulţumit de faptul că o porţiune lungă din centura Capitalei, în apropiere de Mogoşoaia, este încă neasfaltată, iar oficialii din Transporturi, printre care şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Bucureşti, Niculae Cismaru, s-au scuzat că rapiditatea executării lucrărilor depinde şi de vreme.

Premierul le-a pus în vedere atât oficialilor din MTI, cât şi constructorilor, că trebuie să ţină seama de vreme pentru a termina cei 20 km de centură până la 1 decembrie. "În momentul ăsta vremea este previzibilă. Mai sunt zile călduroase, dar trebuie să fiţi pregătiţi să terminaţi. Mă îngrijorează zona aia de acolo. Dacă ieşiţi din săptămâna viitoare, v-aţi tăiat şansele de a termina. Trebuia să vă încadraţi în timpul necesar", a mai spus premierul.

Şeful Executivului l-a atenţionat şi pe directorul general al firmei greceşti Aktor, Katsias Petros, că Guvernul va sancţiona firma, dacă nu respectă termenul de 1 decembrie. "Nu acceptăm niciun fel de scuză cu privire la finalizarea la termen a lucrării. Să nu invocaţi vremea sau alte elemente că nu s-a putut finaliza lucrarea la termenul stabilit din extensie. Recunoaştem că este o lucrare complexă, dar şi termenele au fost prevăzute şi extinse astfel încât să fie terminate în condiţii optime lucrările. Finalizarea la timp a lucrării este o dovadă a seriozităţii dumneavoastră în raport cu Guvernul României şi această seriozitate va fi apreciată sau, dimpotrivă, sancţionată de Guvern, dacă lucrările nu se încheie la timp. La 1 decembrie, toţi cei 20 km pe ruta Chitila-Voluntari trebuie să fie în circulaţie. Nu e un termen pe care l-am stabilit ieri sau astăzi, este cunoscut de foarte multă vreme", i-a spus Boc directorului firmei Aktor. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel