Premierul Cameron, scos din sărite de un invitat Fox News: "E complet idiot" - VIDEO

Premierul britanic David Cameron l-a numit "idiot" expertul american antiterorism care a declarat la Fox News că în orașul Birmingham trăiesc doar musulmani.

Prim-ministrul a declarat că aproape s-a înecat cu porridge-ul (fulgi de ovăz cu lapte) pe care îl mânca atunci când l-a auzit pe comentatorul Steve Emerson spunând că non-musulmanii "pur și simplu nu merg" în cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, confomr The Telegraph

Expertul american în antiterorism și-a cerut ulterior scuze pentru declarațiile făcute la Fox News.

"Sincer, m-am încecat cu porridge-ul și am crezut că este 1 aprilie. Este clar că tipul ăsta e complet idiot", a spus Cameron.

Contul Twitter al Comandamentului central al SUA, atacat de hackerii ISIS

"A început să-și ceară scuze. Ăsta nu este un lucru rău. Dar ce ar trebui acum să facem este să vedem că Birmingham este un exemplu fantastic de oraș în care conviețuiesc oameni de confesiuni diferite ce au construit un oraș de talie mondială cu o economie puternică", a spus conservatorul.

Steve Emerson a făcut afirmația controversată în cadrul unei dezbateri despre locuri din Europa controlate de musulmani.

"În Marea Britanie există locuri în care nu poți merge. Există orașe profund musulmane precum Birmingham în care non-musulmanii nu merg", a afirmat americanul.

"În părți ale Londrei există o poliție musulmană care bate și rănește serios pe oricine nu se îmbracă și nu respectă rigorile musulmane", a adăugat Emerson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel