Premierul bulgar s-a accidentat la un meci de fotbal

Boiko Borisov
Boiko Borisov

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost accidentat în timp ce juca fotbal duminică la Sofia. Directorul spitalului universitar Lozeneţ, Liubomir Spasov, a declarat că Borisov s-a prezentat dumnică după-amiază la spital cu o rană în zona frunţii. Rana nu a fost gravă dar a necesitat aplicarea a patru cusături.

Potrivit agenţiei de presă BGNES, în ciuda incidentului Boiko Borisov a vizitat duminică seară un spectacol de teatru.

Acesta nu este primul incident de acest gen al premierului bulgar Borisov. În ajunul alegerilor legislative din vara anului 2009, el a suferit o ruptură la picior tot în timpul unei partide de fotbal. Boiko Borisov (51 de ani) este celebru pentru pasiunea lui pentru fotbal, fiind jucător al echipei Vitoşa Bistriţa care face parte din divizia a patra a Bulgariei.

În urma cu câteva săptămâni, tabloidul Galeria a difuzat înregistrarea unei convorbiri telefonice interceptate între premierului Boiko Borisov şi şeful agenţiei vamale, Vanio Tanov, în care Borisov se interesează de soarta unui prieten cu care joacă fotbal în pauza de masă. Tanov afirmă că angajatul respectiv fusese sancţionat prin mutarea la un alt post, dar îi promite lui Borisov că îi va fi restituit postul pe care îl ocupase iniţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel