Premieră pentru Carmen Iohannis. Ce va face Prima Doamnă

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, va alerga pentru prima dată la un maraton, sâmbătă, când va lua startul împreună cu elevii săi de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Carmen Iohannis va alerga pentru ajutorarea copiilor prematuri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde medicul Livia Ognean a pus bazele Asociaţiei BabyCare şi astfel a reuşit să ajute enorm Secţia de Neonatologie.

Carmen Iohannis va alerga pe un traseu de 5,4 kilometri, în ştafetă cu elevii ei. Înainte de a se înscrie la Semimaratonul Sibiu, soţia preşedintelui a cerut detalii despre traseu şi a mărturisit că este pentru prima dată când aleargă într-o asemenea cursă.

[citeste si]    

"Am fost şi în contact direct pentru anumite detalii, dar dânsa s-a înscris normal, folosind site-ul. M-a întrebat despre anumite proiecte, a avut anumite curiozităţi despre cum arată traseul, nu a mai alergat în curse de genul acesta încă, era curioasă cum arată traseul. Dânsa va alerga 5,4 kilometri, va fi pe o ştafetă. Sunt şi nişte elevi ai domniei sale care aleargă pentru aceeaşi cauză şi sunt elevi de ai dânsei care sunt şi voluntari pe traseu", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, Ciprian Ciocan, director executiv la "Fundaţia Comunitară" Sibiu, organizatorul Seminamaratonului.

Carmen Iohannis a achitat o taxă normală de 45 de lei pentru a se înscrie la Semimaratonul Sibiu. Susţinătorii cauzei copiilor prematuri pot dona sume de bani în contul Asociaţiei BabyCare, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de respiraţie la Neonatologia de la Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel