Urmărește emisiunea live


Premieră la Târgovişte: Un furnizor de utilități a asfaltat pe banii lui străzile sparte

Foto: Gazeta Dambovitei
Foto: Gazeta Dambovitei

Premieră la Târgovişte, unde un operator de utilităţi a fost obligat să refacă străzile sparte. 

Premieră la Târgovişte, acolo unde un operator de utilităţi a fost pus să asfalteze integral străzile sparte şi nu doar să astupe şanţurile şi gropile făcute, cârpeli care după câteva luni cedează iar de suferit au toţi şoferii. 

Engie este primul furnizor de utilități pentru care s-a aplicat obligativitate reasfaltării integrale a străzilor pe care efectuează lucrări de reparații sau branșamente. Obligativitatea se va aplica tuturor furnizorilor a căror activitate afectează domeniul public. Nu vor mai fi acceptate peticiri ale asfaltului, care generau disconfort în trafic.

"Străzile Matei Basarab, Radu Petrescu și Cretulescu au fost reasfaltate integral de către ENGIE România SA, în urma unor intervenții la rețeaua de distribuție a gazelor naturale!

Măsura are caracter permanent și a fost impusă pentru a se evita situația în care șanțurile rezultate în urma branșamentelor transversale faceau, în timp, aproape impracticabilă calea de rulare si generau alte costuri de refacere, suportate ulterior din bugetul local." a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, citat de Gazeta Dâmboviţei.

Sunt nenumărate situaţiile în care străzi şi trotuare sunt sparte de către operatorii de apă, canal, energie electrică, internet sau cablu, de multe ori chiar la puţin timp după ce arterele respective au fost asfaltate, iar reparaţiile pe care aceste companii le fac sunt de mântuială, fiind doar cârpeli inestetice şi care cedează în câteva luni după ce pământul se tasează sau traficul începe să roadă peticele din asfalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel