Premieră într-un stat UE: Premierul în exercițiu a devenit tată

Premierul belgian, Charles Michel, 40 de ani, a devenit joi tatăl unei fetițe numite Jeanne, o premieră pentru un șef de guvern în exercițiu în istoria Belgiei, a anunțat purtătorul de cuvânt al acestuia, citat de AFP.

"Bun venit micuței Jeanne!!! Și felicitări fericiților părinți", a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al premierului, Frédéric Cauderlier.

Jeanne este al doilea copil al lui Charles Michel, care mai are un fiu adolescent, Maximilien, dintr-o relație anterioară celei cu actuala sa parteneră, Amélie Derbaudrenghien, în vârstă de 35 de ani.

Potrivit cotidianului flamand Het Laatste Nieuws, "pontul" privind viitoarea paternitate a premierului a fost oferit chiar de președintele american Barack Obama, care în timpul unei sesiuni foto în luna octombrie, la Washington, alături de soția sa, Michelle, și de cuplul Michel, a declarat "Suntem în mod clar cinci" în poză.

Charles Michel a renunțat să călătorească în această săptămână la Davos pentru a participa la Forumul Economic Mondial, preferând să rămână alături de prietena sa, chiar dacă legislația belgiană nu prevede acordarea de concediu de paternitate pentru miniștrii în exercițiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel