PREMIERĂ în sistemul public de sănătate din România

Premieră în sistemul public de sănătate din România cu prilejul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015!

Primul Centru de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători - InfoCons din cadrul unui spital de stat din România a fost inaugurat.

Premiera a fost marcată în cadrul deschiderii evenimentului aniversar, miercuri 30 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni – amfiteatrul „Thomas Starzl".

Centrul de Informare și Consiliere pentru Pacienți și Aparținători – InfoCons este un proiect realizat în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România - InfoCons.

56 de ani de activitate

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 marchează 56 de ani de activitate continuă în sprijinul pacienților, un moment de celebrare a reușitelor și realizărilor Institutului Clinic Fundeni din ultimul an, dar și de prezentare a proiectelor de viitor, care vizează dezvoltarea și îmbunătățirea activității medicale, în beneficiul pacienților.

[citeste si]

Institutul Clinic Fundeni este o instituție medicală de elită, cu tradiție în patologia dificilă hepatică, renală, hematologică și digestivă, care pune pacientul pe primul loc în activitățile, cercetările și inițiativele desfășurate. Fondat în 1959, Institutul Clinic Fundeni este structurat, în prezent, pe trei Centre de Excelență (Centrul pentru Uronefrologie și Transplant Renal, Centrul de Hematologie și Transplant Medular, Centrul pentru Boli Digestive și Transplant Hepatic) și 34 de secții și laboratoare.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 se vor derula în perioada 30 septembrie - 4 octombrie. În cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 vor mai fi organizate sesiuni științifice pentru medici și asistenți, sub sloganul „Dăruim viață la înălțime".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel